Nuorisotyön joukkoon ja työvälineeksi asettui nuorten liikkuva kohtaamispaikka WAUTO. Wauto on matkailuauto, jonka neljä pyörää mahdollistavat nuoriso-ohjaajien jalkautumisen kaduille, kylille ja nuorten vapaa-ajanviettopaikkoihin. Wauto vierailee Siilinjärvellä lokakuun alusta alkaen ja viipyy luonamme tammi-helmikuun vaihteeseen. Siilinjärveläiset yhdessä haluavat nuorille hyvää ja mukaan toimintaan on koulutettu vapaaehtoisia aikuisia sekä toimintaa on tukemassa laaja ammattilaisten yhteistyöverkosto. Nuoriso-ohjaajat ovat päättäneet edelleen kehittää jalkautuvaa nuorisotyötä sekä nuorten ja nuoruuden kohtaamista.

Wauto on osa Aseman lapset ry:n Walkers toimintaa. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon. Toimintaa voidaan toteuttaa niin sisä- kuin ulkotiloissa ja muun muassa nuorten kohtaamispaikoiksi muunnetuissa menopeleissä. Lisätietoa Walkersin toiminnasta löydät www.walkers.fi, www.asemanlapset.fi. Wauton ajankohtaisia liikkeitä voit seurata laittamalla nuorisotyön some-kanavat seurantaan instagramissa: @siilinjarven_nuorisotyö @nuorisotalo_semppis @vuorelan­_nuokkari @siilin_erkka @siilinetsivat @paikkarijaana

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi