Nuorisotalo ja nuoriso-ohjaajat ovat siirtyneet tekemään verkkonuorisotyötä. Olemme nuorten tavoitettavissa päivittäin klo 10-18 sosiaalisen median kanavissa, instagramissa, facebookissa, whatsappissa, perinteisesti soittaen sekä mahdollisuuksien mukaan eri pelialustoilla ennalta ilmoitettuina päivinä. Nuoret ovat tervetulleita keskustelemaan, kertomaan kuulumisia ja osallistumaan nuorisotyön toimintoihin virtuaalisesti. Painotamme toimintaa alkuiltaan kun opiskeluvelvollisuudet on hoidettu.

Tulevien viikkojen aikana luvassa visoja, hassuttelua, heittäytymistä ja tietenkin myös uuden oppimista ja mahdollisuuksien näkemistä. Pelaamme mm. minecraft-peliä aina tiistaisin ja torstaisin klo 14-18 yhteisessä valtakunnassa ja yhteiseen keskusteluun voi liittyä Discordissa. Toimintoja ja ohjeita päivitetään ensisijaisesti Vuorelan nuorisotalon ig-sivuille: Vuorelan_nuokkari.

WhatsApp: Jarsse 0447401369 ja Suvi 0447401366
Facebook: Vuorelan nuorisotalo
Instagram: Vuorelan_nuokkari
Snapchat: vuorelan_nuokku
Discord: Jarsse #2923 ja Suvi #8110

Yhteistyö terveisin Suvi ja Jarno

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi