Syystervehdys Vuorelan nuorisotalolta!

Syyslukukausi on alkanut ja myös nuorisotalo on avannut ovensa. Ajankohtaiset tiedot saat helpoiten seuraamalla meitä sosiaalisen median kanavista. Facebook: Vuorelan Nuokkari, Instagram: vuorelan_nuokkari.

Nuorisotalolla lapset ja nuoret voivat tehdä läksyjä, pelailla, osallistua ohjattuun toimintaan, syödä omia eväitä ja viettää aikaa kavereiden ja nuoriso-ohjaajien kanssa. Noudatamme yleisiä terveysviranomaisten ja kunnan ohjeita kokoontumisissa. Kiinnitämme erityistä huomiota käsienpesuun.

Tiistaina 8.9 klo 14-16 käynnistyy nuokkarin kerho 3-6. luokkalasille, johon mahtuu 16 ennakkoon ilmoittautunutta. Kerhossa laitetaan ruokaa, retkeillään, liikutaan, pelaillaan ja vahvistutaan porukassa. Pienryhmä mahdollistaa toiminnan myös nuorisotalon ulkopuolella. Ilmoittautumisia kerhoon otetaan vastaan 4.9 asti, jarno.andronoff@siilinjarvi.fi p.0447401369 tai suvi.eskola@siilinjarvi.fi p.0447401366 Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ota rohkeasti yhteyttä nuorisotalon toimintaan tai kerhoon liittyvissä asioissa!

Aurinkoista syksyä toivottaen Suvi ja Jarno

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi