Hienoa, olet saapunut upouusille Mitä tehtäs? -sivuille, joiden tarkoitus on palvella Siilinjärven Nuoriso- ja kulttuuritoimen asiakkaita. Sivuilla kerrotaan toimialan ajankohtaisista tapahtumista, toiminnoista ja hankkeista. Tavoitteena on parantaa tiedonkulkua ja sitä kautta ylläpitää sekä lisätä osallistumisaktiivisuutta eri toimintoihin. Kohderyhmänä ovat pääasiassa lapset, nuoret ja nuoret aikuiset, joiden lisäksi sivujen sisältö on avoin kaikille kiinnostuneille!

Sivusto palvelee myös 3.sektorin toimijoita siten, että pääsivun kalenteriin voi lähettää tapahtumavinkkejä sivuilta löytyvän painikkeen kautta.

Mitä tehtäs? -viikon sisällöt löytyvät oikean yläkulman pinkin painikkeen takaa.

Sivun sisältöjä päivitetään parhaillaan, joten jotain pieniä puutteita voi vielä ilmetä. Someikkunatkin saadaan sivustolle mukaan, kun ensin ratkaistaan asiassa ilmenneet tekniset ongelmat.

Tervetuloa seuraamaan sivuamme!

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi