Viikolla 8 vietetään valtakunnallista TYÖLLISYYSVIIKKOA. Nuorisotyön osalta haluamme muistuttaa yläkoululaisia kesätöiden hakemisesta ja kannustaa nuoria viikon aikana harjoittelemaan työhakemuksen tekemistä. Haastamme kaikki yläkoululaiset tekemään vapaa-muotoisen työhakemuksen tai täyttämään ohjaajilta saatavan valmiin pohjan nuorisotyön ja SiiPen yhteistyössä rakennettuun työtehtävään. Asiallisella ja erottuvalla työhakemuksella voit voittaa viikon palkallisen kesätyön. Saat työstäsi työtodistuksen. Nuorisotyössä ja SiiPessä arvostamme sinua ja vahvuuksiasi juuri sellaisena, kuin olet. Kerro vahvuutesi meille! Palauta hakemuksesi helmikuun aikana nuorisotyön postilaatikkoon Ahmolla Pärkin edessä (punainen laatikko vahtimestarin koppia vastapäätä) ja Suininlahdella ala-aulaan (valkoinen laatikko BREAK-aulassa) tai vaihtoehtoisesti postitse osoitteeseen: Nuorisotyö/ Vuorelan nuorisotalo, Rinnepolku 1. 70910 Vuorela. Kutsumme työhaastatteluun kolme henkilöä molemmilta kouluilta ja molemmista kouluista yksi nuori palkitaan kesätyöllä.

Tässä muutama vinkki hakemuksen tekemiseen:

  • Muista oikeinkirjoitus ja sopiva kielenkäyttö
  • Kirjoita hakemukseen työnantajan tiedot oikein (esim. Siilinjärven nuorisotyö)
  • Ole kohtelias hakemuksen vastaanottajaa kohtaan
  • Työhakemuksessa kerrot lyhyesti itsestäsi, ja miksi juuri sinä sopisit tehtävään
  • Työhakemuksessasi vakuutat työnantajan osaamisestasi ja sopivuudesta avoimeen työpaikkaan
  • Korosta hakemuksessasi omia vahvuuksiasi, ole rehellinen!
  • Pidä työhakemus selkeänä ja asiallisena
  • Tee hakemukseen selkeä lopetus; ”Kiitos, toivon että olette minuun pian yhteydessä!”
  • Älä unohda omia yhteystietojasi: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaikasi ja muista myös allekirjoitus!

 

Työllisyysviikon aikana nuoriso-ohjaajamme jalkautuvat Suininlahden ja Ahmon kouluille ja auttavat tarvittaessa työhakemusten tekemisessä. Työhakemuksia voit myös täyttää nuorisotaloilla työllisyysviikon aikana, talojen aukioloaikoina.

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi