Nuorisotalo Semppis
Salmin sali

Tilat

Toimitilat ja tilojen varaukset

Kirkonkylän nuorisotalo Semppis (Julkulantie 2, 71800 Siilinjärvi) ja Vuorelan nuorisotila (Rinnepolku 1, 70910 Vuorela) ovat kuntalaisten käytettävissä. Tiloista löytyy erilaisia toiminta-, ryhmä- ja keittiötiloja.

Kotiseututalon idyllinen tupa ja remontoitu keittiö (Museotie 56, Pöljä) on vuokrattavissa tilaisuuksiin ympäri vuoden. Lisätietoja kotiseututalosta tästä.

Siilinlahden koulun Salmin sali (Koulutie 3, 71800 Siilinjärvi) on tarkoitettu erilaisten konserttien, lausunta- ja teatteriesitysten järjestämispaikaksi. 230 neliön saliin mahtuu 250–300 henkilöä. Salissa on ääni- ja valotekniikka, flyygeli, puhujanpönttö, kuorokorokkeet, nuottitelineet, Suomen liput ja lipputelineet. Koulun ruokalaa voi käyttää tilaisuuksien tarjoilun järjestämispaikkana.

Mäntyrannan kesäteatteri (Jokisuuntie 14, 71800 Siilinjärvi) sijaitsee Siilinlahden uimarannan ja Saharan kentän välissä. Kesäteatterissa on katettu katsomo, jonne mahtuu noin 250 henkilöä. Kesäteatterialueesta vastaavat kunta ja Siilinjärven teatteri.

Toimitilojen säännöllisten vuorojen hakuajat:
Kesävuorot haettava 31.3. mennessä
Talvivuorot haettava 30.4. mennessä

Linkki toimitilojen hakukaavakkeeseen.

Yhteystiedot

Kulttuuri- , nuoriso- ja liikuntatoimen toimipiste on muuttanut osoitteeseen:

Innocum S3-rakennus, 2. kerros Harjamäki
Isoharjantie 4, käynti Harjamäenraitin puolelta

Tiedustelut ja tilavuokraukset

Nuoriso- ja kulttuuritoimenjohtaja Tuula Pärnänen, puh. 044 740 1313
Toimistosihteeri Sari Linna, puh. 044 740 1364

etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi