Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kotikulmat valoissa -valaistuskampanja

marraskuu 20, 2020 | 18:00 - joulukuu 6, 2020 | 23:00

Pimeä vuodenaika marras-joulukuussa sekä yhteiskuntaa lamauttava koronapandemia saattavat lyödä mielen maahan ja ihmisten on vaikea nähdä iloa tuottavia asioita ympärillään. Tämän vuoksi Siilinjärven kunta käynnistää ”Kotikulmat valoissa” -valaistuskampanjan ajalla 20.11.-6.12.2020, minkä tarkoituksena on osoittaa tukea ja arvostusta erilaisille paikalliskohteille kuten nähtävyyksille, maisemille, kulttuuriympäristöille ja yrityksille.

Kampanjan aikana valaistaan näyttävin värivaloin Siilinjärven kunnan kohteita, joiden lisäksi valaistuksia nähdään haasteeseen vastanneissa yrityksissä sekä yhdistysten toteuttamissa kohteissa.
Kampanjan tavoitteena on laajentua osallistavaksi, kaikkien siilinjärveläisten yhteiseksi toiminnaksi, johon mahdollisimman moni osallistuu omien resurssien mukaan.

Valaistavat, julkiset kohteet kootaan Siilinjärven Nuoriso- ja kulttuuritoimen nettisivuille karttaan, johon liitetään kohteista lyhyet esittelytekstit.

Kohteiden valaisuaikatauluista tiedotetaan Facebookissa ja Instagramissa. Näin kannustetaan yleisöä tutustumaan kotikulmiin ”uusin silmin” ja koronaturvallisesti!

Kampanjaan voi osallistua yhdistyksenä, yrityksenä tai yksityisenä henkilönä. Omia kohteita kannattaa kuvata ja jakaa seuraavia tunnisteita käyttämällä Instagramissa ja Facebookissa:
#kotikulmatvaloissa #katsekotikulmiin #siilinjärvi

Päivitetty lista valaistuskohteista kampanjan kotisivuilta

Tiedot

Alkaa:
marraskuu 20, 2020 | 18:00
Loppuu:
joulukuu 6, 2020 | 23:00

Tiedot

Alkaa:
marraskuu 20, 2020 | 18:00
Loppuu:
joulukuu 6, 2020 | 23:00

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi