Mitä tehtäs? -viikko

Mitä tehtäs? -viikkoa vietettiin ajalla 8.-14.2.2021. Koronapandemian vuoksi päädyttiin toteuttamaan lapsille ja nuorille suunnattua sisältöä pääasiassa verkkovälitteisesti. Tarjolla oli mm. erilaista musiikkia, runoja, kuvataiteen tekemistä, taikatemppujen opettelua, askartelua ja lasten teatteria, joita tuotettiin sekä live-lähetyksin että tallentein. Sisällöntuottajina oli siilinjärveläisiä yhdistyksiä, toimijoita sekä kunnan kulttuuritoimi.

Viikon ohjelmat ovat tavoittaneet merkittävän osallistujamäärän, jonka arvio on tällä hetkellä noin 2800 hlöä. Se on osoitus kiinnostavaksi koetusta sisällöstä, taiteen ja kulttuurin tarpeesta ja ajankohtaisesta toteutustavasta.

Kiitämme lämpimästi kaikkia toteutukseen osallistuneita tahoja sekä ennen kaikkea lapsia, nuoria ja vanhempia, jotka osallistuivat viikon tarjontaan!

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi