Lapsille ja nuorille suunnattu Mitä tehtäs? -viikko lähestyy nopeasti! Viikon toimintoja järjestetään 2.-7.2. välisenä aikana eri puolilla Siilinjärveä. Voit tutustua runsaaseen ohjelmatarjontaan klikkaamalla Mitä tehtäs? -viikon pinkkiä painiketta tämän nettisivun oikeassa yläkulmassa. Sieltä löytyy tutustumiskertoja eri harrastuksiin kaikenikäisille lapsille ja nuorille. Tänä vuonna tarjontaa on todella vauvasta teiniin!

Jos haluat osallistua Mitä tehtäs? -viikkoon liittyvään arvontaan, hae osallistumispassi Pikku-Marjan talvipäivästä, Siilinjärven kunnantalon neuvonnasta tai nuorisotaloilta. Kolme osallistumismerkintää keräämällä ja passin palauttamalla osallistut arvontaan, jossa palkintoina on Fontanellan kylpyläliput kahdelle lapselle ja Siilinjärven kansalaisopiston 50 €:n lahjakortti vapaasti valittaville kursseille.

Lähde rohkeasti mukaan – ja ihastu Siilinjärven monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin! Ehkäpä joku löytää itselleen uuden harrastuksen…

Viikkoa koordinoi Siilinjärven kulttuuritoimi.

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi