Runsaslukuinen yleisö täytti Siilinlahden koulun su 2.2., kun pidettiin perinteinen Pikku-Marjan talvipäivä. Tapahtumassa kävi arvion mukaan ainakin reilut 500 vierailijaa, jotka osallistuivat innokkaasti kaikkiin toimintapisteisiin ja Salmin salin konsertteihin. Musiikillisesta annista vastasivat Petra&Riitta -duo, Musiikkiopisto ja Ev.lut srk:n muskarit. Kiitämme kaikkia järjestelyihin osallistuneita tärkeästä panoksesta kivan tapahtuman toteutumiseksi!

Mitä tehtäs? -viikko on siis pyörähtänyt onnistuneesti käyntiin. Tulevan viikon mittaan tarjolla on monipuolinen kattaus monenlaista puuhaa Siilinjärvellä. Kannattaakin tarttua tilaisuuteen, ottaa osallistumispassi mukaan (erityisesti koululaiset, joille passi on jaettu koulujen kautta) ja poimia ohjelmatarjonnasta itseä kiinnostavia toimintoja! Klikkaa tämän sivuston oikeasta yläkulmasta löytyvää pinkkiä painiketta ja olet Mitä tehtäs? -viikon ohjelmassa.

 

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi