Koulu- ja päiväkotirauhan julistus 26.8. klo 10 – seurattavissa myös netissä!

Pohjois-Savoon julistetaan koulu- ja päiväkotirauha perjantaina 26.8. klo 10 Kuopion torilavalla – tule mukaan paikan päälle tai verkossa!

Pohjois-Savon koulu- ja päiväkotirauhan julistus järjestetään uuden lukukauden alussa, jo kahdeksatta kertaa perjantaina 26.8.2022 klo 10 Kuopion torilavalla. Kaikenikäiset pohjoissavolaiset ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa joko paikan päällä tai suorana lähetyksenä netissä. Tapahtuman suoran lähetyksen linkki löytyy lähempänä tilaisuutta osoitteesta: www.kuopio.fi/lapset-ja-nuoret2

Hieman ennen tilaisuuden alkua klo 9.45 Kuopion reippaan voimistelijat tulee vetämään juhlayleisölle lasten aamujumppaa. Koulu- ja päiväkotirauhan julistajana toimii upea, rohkea artisti Isaac Sene, joka myös esiintyy tilaisuudessa. Lisäksi pääsemme nauttimaan taikuri Matias Suomalaisen ja K-pop-tanssiryhmä Nameless Dance Crew’n mahtavista esityksistä.

Juontajana toimii Kuopion kaupungin draamakasvattaja Anni Marin, seuranaan karvaiset kaverimme, Kiitos kaveruudelle -maskotit Pähkä ja Kamu. Tapahtuma on koko Pohjois-Savon yhteinen ja sitä tuottaa Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tiimi sekä Kuopion kaupunki.

#kiitoskaveruudelle IG: @yksi.hetki