Pimeä vuodenaika marras-joulukuussa sekä yhteiskuntaa monella tapaa lamauttava koronapandemia saattavat lyödä mielen maahan ja ihmisten on vaikea nähdä iloa tuottavia asioita ympärillään. Tämän vuoksi Siilinjärven kunta käynnistää ”Kotikulmat valoissa” -valaistuskampanjan ajalla 20.11.-6.12., jonka tavoitteena on osoittaa tukea ja arvostusta erilaisille paikalliskohteille kuten nähtävyyksille, maisemille, kulttuuriympäristöille ja yrityksille.

Kampanja-aikana Siilinjärven kunta valaisee näyttävin värivaloin muutamia omia kohteita, minkä tarkoituksena on saada kuntalaiset kiinnittämään huomiota paikkakunnan hyviin asioihin ja arvoihin. Näissä kohteissa valaistus kestää noin 1-2 vrk/kohde, jonka jälkeen valaistaan seuraava kohde. Näin kampanja kiertää ympäri kuntaaja yleisö näkee uusia kohteita kahden viikon ajan. Lisäksi mukaan haastetaan yrityksiä, yhteisöjä ja yksityisiä ihmisiä.

Kampanjan tavoitteena on laajentua osallistavaksi, kaikkien siilinjärveläisten yhteiseksi toiminnaksi, johon mahdollisimman moni osallistuu valaisemalla omia kohteita. Meistä jokainen voi omalla panoksellaan tarjota virkistystä toisten iloksi!

Jos haluat yhdistyksenä tai yrityksenä mukaan kampanjaan, ota yhteyttä kulttuuri@siilinjarvi.fi.

Yksityiset henkilöt voivat jakaa omia kohteitaan Instagramissa ja Facebookissa käyttämällä tunnisteita:
#kotikulmatvaloissa
#katsekotikulmiin
#siilinjärvi

Kampanjan nettisivu  ja kartta valaistuskohteista löytyy täältä Mitä tehtäs?- sivulta (klikkaa etusivu, oikea yläkulma)
Tapahtuma Facebookissa

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi