INFO

Siilinjärven kunnan kulttuuritoimen tavoitteena on edistää kulttuurista hyvinvointia, tukea kuntalaisten hyvinvointia lisääviä palveluja ja mm. tuottaa tapahtumia tiiviissä yhteistyössä kolmannen sektorin ja kunnan eri toimijoiden kanssa. Luomme edellytyksiä kuntalaisten omaehtoiselle kulttuuriselle harrastustoiminnalle ja ylläpidämme paikallista kulttuuriperintöämme museoidemme sekä kotiseutu- ja valokuva-arkistojemme kautta.

Pöljän kotiseutumuseo on avoinna kesäaikaan. Sairaalamuseo on myös auki kesäisin, jonka lisäksi museota pidetään kausiluonteisesti auki syys-talvikaudella ja tilauksesta.

Kirkonkylän nuorisotalo Semppis ja Vuorelan nuorisotalo ovat avoinna. Taloilla järjestetään erilaista pienryhmätoimintaa, avointa toimintaa ja kerhotoimintaa, K-16 iltoja jne. Lisätietoa löytyy nuorisotalojen sivujen alta. Noudatamme kokoontumisissa ajankohtaisia viranomaisohjeita turvaväleineen ja hygieniaohjeineen; koronatilannetta seuraten. Tässä linkki alueemme koronavirustilanteeseen ja kokoontumisrajoituksiin. Toiminnoissamme on tällä hetkellä maskisuositus yläasteikäisistä alkaen.

Toivottavasti kesällä 2021 päästään jo järjestämään yhteistyössä toimijoiden kanssa monenlaisia tapahtumia ja tutustumaan paikalliseen kulttuuriperintöön, tuottamaan yhdessä  lisää hyvinvointia kuntalaisille.

Siilinjärven kulttuurikasvatussuunnitelma, päivitetty 8/2019

Yhteystiedot

Kulttuuri- , nuoriso- ja liikuntatoimen toimipiste on muuttanut osoitteeseen:

Innocum S3-rakennus, 2. kerros Harjamäki
Isoharjantie 4, käynti Harjamäenraitin puolelta

Nuoriso- ja kulttuuritoimen johtaja Tuula Pärnänen puh. 044 740 1313
Kulttuurikoordinaattori Hanna Kauhanen puh. 044 740 1318
Toimistosihteeri Ulla Korhonen puh. 044 740 1364

etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi