INFO

Siilinjärven kunnan kulttuuritoimen tavoitteena on edistää kulttuurista hyvinvointia, tukea kuntalaisten hyvinvointia lisääviä palveluja ja mm. tuottaa tapahtumia tiiviissä yhteistyössä kolmannen sektorin ja kunnan eri toimijoiden kanssa. Luomme edellytyksiä kuntalaisten omaehtoiselle kulttuuriselle harrastustoiminnalle ja ylläpidämme paikallista kulttuuriperintöämme museoidemme sekä kotiseutu- ja valokuva-arkistojemme kautta.

Kirkonkylän nuorisotalo Semppis, Vuorelan nuorisotalo ja Harjamäen sairaalamuseo avattiin kesäkuussa pitkän koronakevään jälkeen.  Pöljän kotiseutumuseo avautuu heinäkuussa ja siellä vietetään 3.7.  Perheiden piknikpäivää ja perinteistä Pikku-Marjan kesäpäivää kepparikisoineen 9.8. Iltatorit järjestetään keskustorilla 5.8. ja 14.8. yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Noudatamme kokoontumisissa ajankohtaisia viranomaisohjeita turvaväleineen ja hygieniaohjeineen; koronatilannetta seuraten. Kesällä pääsee siis jo tutustumaan paikalliseen kulttuuriperintöön ja toivottavasti syksyllä erilaisten tapahtumien kautta voimme yhdessä tuottaa lisää hyvinvointia kuntalaisille.

Siilinjärven kulttuurikasvatussuunnitelma, päivitetty 8/2019

Yhteystiedot

Kulttuuri- , nuoriso- ja liikuntatoimen toimipiste on muuttanut osoitteeseen:

Innocum S3-rakennus, 2. kerros Harjamäki
Isoharjantie 4, käynti Harjamäenraitin puolelta

Nuoriso- ja kulttuuritoimen johtaja Tuula Pärnänen puh. 044 740 1313
Kulttuurikoordinaattori Hanna Kauhanen puh. 044 740 1318
Toimistosihteeri Ulla Korhonen puh. 044 740 1364

etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi