INFO

Siilinjärven kunnan kulttuuritoimi koordinoi ja tuottaa kuntalaisten henkistä kasvua ja hyvinvointia tukevia kulttuuripalveluja ja luo edellytyksiä kuntalaisten omaehtoiselle toiminnalle. Teemme tiivistä yhteistyötä kolmannen sektorin ja kunnan toimijoiden kanssa.

Poikkeusolojen ajaksi olemme joutuneet sulkemaan Leppäkaarteen kerhotilan, kirkonkylän nuorisotalo Semppiksen, Vuorelan nuorisotalon ja Siilinlahden koulun Salmin salin. Kansallisen veteraanipäivän juhla 27.4. on myös peruttu ja seppeltenlasku suoritetaan erikseen sovittavalla pienellä kokoonpanolla. Kesäksi suunniteltujen tapahtumien osalta pidämme etäyhteyksien kautta erillispalaverit yhteistyökumppaniemme kanssa. Näin menettelemme mm. kesäkuun Iltatorien ja elokuun Pikku-Marjan kesäpäivän suhteen.

Ja vaikka olemme joutuneet sulkemaan myös museot, haastattelemme niille kesätöihin hakeneet opiskelijat etäyhteyksin. Haluamme osaltamme varautua siihen, että kun poikkeustila päättyy, pääsemme jälleen esittelemään museoillamme paikallista kulttuuriperintöä ja tuottamaan järjestettävien tapahtumien kautta lisää hyvinvointia kuntalaisille.

Nuoriso- ja kulttuuritoimen työntekijät tavoittaa nyt puhelimitse, sähköpostilla ja erilaisten some-kanavien kautta.

Siilinjärven kulttuurikasvatussuunnitelma, päivitetty 8/2019

Yhteystiedot

Kulttuuri- , nuoriso- ja liikuntatoimen toimipiste on muuttanut osoitteeseen:

Innocum S3-rakennus, 2. kerros Harjamäki
Isoharjantie 4, käynti Harjamäenraitin puolelta

Nuoriso- ja kulttuuritoimen johtaja Tuula Pärnänen puh. 044 740 1313
Kulttuurikoordinaattori Hanna Kauhanen puh. 044 740 1318
Toimistosihteeri Ulla Korhonen puh. 044 740 1364

etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi