INFO

Siilinjärven kunnan kulttuuritoimen tavoitteena on edistää kulttuurista hyvinvointia, tukea kuntalaisten hyvinvointia lisääviä palveluja ja mm. tuottaa tapahtumia tiiviissä yhteistyössä kolmannen sektorin ja kunnan eri toimijoiden kanssa. Luomme edellytyksiä kuntalaisten omaehtoiselle kulttuuriselle harrastustoiminnalle ja ylläpidämme paikallista kulttuuriperintöämme museoidemme sekä kotiseutu- ja valokuva-arkistojemme kautta.

Pöljän kotiseutumuseo on avoinna kesäaikaan. Sairaalamuseo on myös auki kesäisin, jonka lisäksi museota pidetään kausiluonteisesti auki syys-talvikaudella ja tilauksesta. Loppukesällä järjestämme yhteistyössä toimijoiden kanssa monenlaisia tapahtumia, Iltatoreja ja Pikku-Marjan kesäpäivää jne. Tervetuloa tutustumaan paikalliseen kulttuuriperintöön ja tuottamaan yhdessä lisää hyvinvointia kuntalaisille.

Kirkonkylän nuorisotalo Semppis ja Vuorelan nuorisotalo ovat avoinna talvikautena. Taloilla järjestetään erilaista pienryhmätoimintaa, avointa toimintaa ja kerhotoimintaa, K-16 iltoja jne. Lisätietoja kesätoiminnoista mm. Semppiksen kesäkahvila, Walkers-jalkautuva nuorisotyö, Betonijamit ja muut tapahtumat, löydät nuorisotalojen sivujen alta. Noudatamme kokoontumisissa ajankohtaisia viranomaisohjeita turvaväleineen ja hygieniaohjeineen koronatilannetta seuraten. Tässä linkki alueemme koronavirustilanteeseen ja kokoontumisrajoituksiin. Toiminnoissamme on edelleen maskisuositus yläasteikäisistä alkaen.

Siilinjärven kulttuurikasvatussuunnitelma, päivitetty 8/2019

Yhteystiedot

Kulttuuri- , nuoriso- ja liikuntatoimen toimipiste on muuttanut osoitteeseen:

Innocum S3-rakennus, 2. kerros Harjamäki
Isoharjantie 4, käynti Harjamäenraitin puolelta

Nuoriso- ja kulttuuritoimen johtaja Tuula Pärnänen puh. 044 740 1313
Kulttuurikoordinaattori Hanna Kauhanen puh. 044 740 1318
Toimistosihteeri Ulla Korhonen puh. 044 740 1364

etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi

mitatehtas.fi

Mitä tehtäs? -sivu on Siilinjärven nuoriso- ja kulttuuritoimen yhteissivusto, jonne kootaan tietoa toimialan palveluista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Sivuilta löytyvät kunnan nuorisotalot, erityisnuorisotyön eri työmuodot ja hankkeet sekä museot ja kotiseutuarkisto. Sivusto palvelee kaikkia asiasta kiinnostuneita; huoltajia, lapsia, nuoria kuin 3.sektorin toimijoitakin.

Tervetuloa etsimään tietoa ja osallistumaan mukaan toimintoihin!

Yhteystiedot

Siilinjärven kunta
Nuoriso- ja kulttuuritoimi

nuoriso@siilinjarvi.fi
kulttuuri@siilinjarvi.fi