Info

Olet parhaillaan Siilinjärven kunnan nuoriso- ja kulttuuripalveluiden Mitä tehtäs? -sivuilla.  Täältä löytyy kootusti tietoa ajankohtaisista asioista, tapahtumista, tiloista, nuorisotyön eri työmuodoista, hankkeista, museoista ja kotiseutuarkistosta.

Siilinjärven kunnan nuorisotoimi tukee nuorten hyvinvointia ja osallisuutta. Tarjoamme monipuolisia aktiviteetteja tiloja ja mahdollisuuksia päihteettömään vapaa-ajanviettoon. Nuorisotyön ammattilaiset ovat apunasi ja tukemassa elämän eri tilanteissa. Nuorisotyöntekijät tekevät myös kohtaavaa nuorisotyötä ympäri Siilinjärveä.

Siilinjärven kunnan kulttuuritoimen tavoitteena on edistää kulttuurista hyvinvointia, tukea kuntalaisten hyvinvointia lisääviä palveluja ja mm. tuottaa tapahtumia tiiviissä yhteistyössä kolmannen sektorin ja kunnan eri toimijoiden kanssa. Luomme edellytyksiä kuntalaisten omaehtoiselle kulttuuriselle harrastustoiminnalle ja ylläpidämme paikallista kulttuuriperintöämme museoidemme sekä kotiseutu- ja valokuva-arkistojemme kautta.

Pöljän kotiseutumuseo ja Harjamäen sairaalamuseo ovat avoinna kesäkuukausina. Sairaalamuseo on talvikautena avoinna ryhmille myös tilauksesta. Alkusyksystä järjestämme yhteistyössä toimijoiden kanssa monenlaisia tapahtumia, Pikku-Marjan kesäpäivän, Iltatoreja jne.

Tervetuloa tutustumaan paikalliseen kulttuuriperintöön ja tuottamaan yhdessä lisää hyvinvointia kuntalaisille!

Siilinjärven kulttuurikasvatussuunnitelma, päivitetty 8/2019

Yhteystiedot

Kulttuuri- , nuoriso- ja liikuntatoimen toimipiste sijaitsee:

Innocum S3-rakennus, 2. kerros Harjamäki
Isoharjantie 4, käynti Harjamäenraitin puolelta

Nuoriso- ja kulttuuritoimen johtaja
Tuula Pärnänen
puh. 044 740 1313

Kulttuurikoordinaattori
Hanna Kauhanen
puh. 044 740 1318

Palvelusihteeri
Sari Linna
puh. 044 740 1364

etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi